BABY-PAKKE – VERN MOT SPARKING

En ideell og praktisk løsning for familier med små barn - du gjør enkelt setetrekkene for barn rene og den tiden du sparer, kan du bruke sammen med barna.

Har du en liten artist i bilen din?

De skreddersydde trekkene pre deti

VI HAR EN LØSNING FOR DEG - BABY-PAKKE: VERN MOT SPARKING

De skreddersydde trekkene pre deti

Kjennetegn ved produktet

Vi har for deg utarbeidet et supplerende produkt som representerer en ideell løsning for familier med små barn. Setetrekk for barn sparer deg for mye tid som du ellers hadde måttet bruke på å gjøre trekkene rene.

Produktet Babysett skiller seg fra klassiske setetrekk i tekstil gjennom de materialene som er brukt i forsetenes støtter.

  • • Produktet Babysett skiller seg fra klassiske setetrekk i tekstil gjennom de materialene som er brukt i forsetenes støtter.
  • • Baksiden: Syntetisk lær LEATHER LOOK til bruk i biler


Setetrekk til bruk i biler som er sydd slik kombinerer de to materialenes gode egenskaper. Tekstilmaterialer av kvalitet gir deg komfort også under en lengre biltur. Takket være bruken av det syntetiske læret Leather Look til bruk i biler vil du aldri mer måtte være redd for at du kommer til å bruke tid på å gjøre rent etter sparking med sko.

Hvordan få tak i Babypakke for mine setetrekk?

Babypakke kan du bestille til alle setetrekk av tekstil fra kolleksjonene Classic og RS Design (setetrekk fra andre kolleksjoner har støtte-baksider som er laget av materialet Leather Look, dvs. produktet Babypakke er i dette tilfellet unødvendig). Babypakke kan bestilles kun som supplerende produkt sammen med et setetrekk i tekstil. Selges ikke separat!

Prisliste for det supplerende produktet Babypakke

Det supplerende produktet MAD Babysett tilbyr vi deg til svært gunstige vilkår. MADs produkt med en slitesterk og lettvint rengjørbart støttebakside kan du få for 12 €, inkl. moms. (prisen for MADs Babysett vil bli lagt til prisen for dine setetrekk).

HTS Setetrekk