Skreddersydde setetrekk

SKREDDERSYDDE SETETREKK

Om du ønsker det beste for bilen din, har våre skreddersydde setetrekk perfekt passform. Her får du svært god beskyttelse på en elegant måte, i lang tid.

 

100% SKREDDERSYDD, 100% PASSFORM

Med tusenvis av maler, samt vår egen maltager-avdeling, får våre skreddersydde setetrekk perfekt passform til akkurat din bil. Vi leverer også matchende trekk til hodestøtter og armlener.

Dermed kan du beskytte originalinteriøret på en elegant måte, uten at bilens funksjoner blir påvirket. Setetrekkene sys på bestilling, men de vanligste varebil-setetrekkene lagerføres også hos en rekke bilimportører. God, informativ monteringsanvisning dekker alle løsninger, og forenkler monteringen.

PERFEKSJONERT FOR SIDEAIRBAG

Det er viktig for oss at bilens funksjoner ivaretas. Dette inkluderer naturligvis også sikkerhetsutstyr. Våre setetrekk er perfeksjonert for sideairbag, på samme måte og med samme kvalitet som bilens originale setetrekk, slik at denne viktige funksjonen ikke blir påvirket.

5 ÅRS GARANTI MOT GJENNOMSLITASJE

Skreddersydde setetrekk fra HTS Setetrekk skal beskytte bilen din i lang tid. Våre lange håndverkstradisjoner, og vårt fokus på høy kvalitet i alle ledd, gjør at vi kan gi deg markedets beste garanti: Hele fem års garanti mot gjennomslitasje.

BESKYTTER SETENE - ØKER VERDIEN

Skreddersydde setetrekk beskytter originalinteriøret, og reduserer dermed faren for kostbare trekk i restverdien til en leasingbil, eller lavere salgspris for bilen din, på grunn av slitasje på interiøret. Med fem års garanti mot gjennomslitasje, er du sikret langvarig beskyttelse. Det kan derfor fort lønne seg å investere i setetrekk.

SKREDDERSYDDE SETETREKK - PERFEKT PASSFORM

Våre skreddersydde setetrekk er spesialsydd for akkurat ditt sete, for perfekt passform. Du kan velge mellom en rekke flotte modeller, der du også kan tilpasse materialer og farger etter eget ønske.

MANGE MULIGHETER
Våre skreddersydde setetrekk er elegante og eksklusive, spesialsydd til akkurat dine seter for perfekt passform. Materialene er av samme kvalitet som bilindustrien benytter, og alle
bilens funksjoner opprettholdes. Du kan velge blant en rekke grunnmodeller, og samtidig velge blant ulike materialer og fargesammensetninger – slik at setene blir perfekte for deg.

DESIGNET SLIK DU ØNSKER
Ønsker du å ta det hele enda lenger? Vi gir deg muligheten til å selv velge grunndesign og kombinasjoner av alle våre materialer, farger, sømbilder og farge på sømmene så du får setetrekkene nøyaktig slik du ønsker. Du kan dermed fritt velge hvilken stil og hvilken design interiøret ditt skal ha.

FRISKER OPP – ETTER EGEN SMAK
Våre skreddersydde setetrekk er perfekte for deg som ønsker å gi bilen et særpreg, at interiøret skal stå i stil til eksteriøret, eller at bilen skal reflektere din egen smak. Både våre grunnserier av
skreddersydde setetrekk, og Concept Individual, gir deg enorme muligheter. Setetrekkene skreddersys til din bil, så du får akkurat det du ønsker.

KUN DET BESTE
Vi bruker de beste materialene i våre skreddersydde setetrekk, tilsvarende det som brukes i bilindustrien. Du kan derfor velge blant en rekke eksklusive grunnmaterialer, og i tillegg kombinere disse etter ønske og behov – og du er sikret perfekt passform og beste kvalitet og komfort.

VAREBILER – BESKYTT SETENE MOT SLITASJE

Vi leverer skreddersydde setetrekk i flere varianter, til varebiler og til alle setekonfigurasjoner. Beskytt originalinteriøret med våre elegante, skreddersydde setetrekk – for lavere verditap og bedre trivsel.

PERFEKT, ELEGANT BESKYTTELSE

Varebiler har en spesielt tøff hverdag, med store påkjenninger for både seter og setetrekk Vi i HTS setter vår ære i å levere solide og komfortable setetrekk til din varebil. Vi bruker kun de beste materialer i våre skreddersydde setetrekk, for å bidra til å gi din varebil et langt liv. De skreddersydde setetrekkene har hele fem års garanti mot gjennomslitasje. Våre skreddersydde setetrekk blir levert med airbag-søm og flammehemmende materialer, for å gi deg en sikker hverdag. Setetrekkene i din varebil skal tåle mye og samtidig både ha perfekt passform og flott utseende, derfor leverer vi i HTS en rekke material- og fargevarianter så setetrekket kan skreddersys til akkurat dine behov og ønsker. Om du er håndverker med spesielle behov til ditt setetrekk, eller om du ønsker å sette ditt personlige preg på interiøret i din varebil, har vi noe som passer perfekt.

TIL ALLE KJØRETØY OG SETER

Vi kan levere setetrekk for alle typer seter. Enten du kjører en varebil, lastebil eller et annet kjøretøy, kan vi sy et setetrekk til deg – akkurat slik du ønsker det. Dermed kan også biler med 1+2-seteløsning, med mange enkeltstoler, med sittebenk eller med spesiell seteløsning finne det perfekte setetrekket hos oss.

PRIVAT ELLER LEASING?

Enten det er din private varebil eller en leasingbil, vil skreddersydde setetrekk fra HTS beskytte interiøret på en utmerket måte – i lang tid. Setetrekket kan både gjøre renholdet enklere, i tillegg til at det beskytter bilens originalinteriør mot slitasje og dermed fare for større verditap eller ekstrakostnad når leasingbilen skal leveres. Setetrekkene kan dessuten reflektere din egen smak og stil, spesielt gjennom vårt Concept Individual. Her bestemmer du selv hvordan setetrekkene dine skal se ut. Du kan dermed få et helt unikt interiør, med perfekt passform.

HTS Setetrekk