Tilbehør

Vi leverer også en rekke praktiske artikler for mange ulike bruksområder.

Enten du vil beskytte bilen din mot riper, holde gulvteppet tørt og rent, gjøre det lettere å holde hytta, campingvognen eller båten ren, eller beskytte kundenes seter når de har levert bilen til deg for service, kan tilbehør fra HTS gjøre hverdagen enklere. Alt vi tilbyr er i høyeste kvalitet – slik at du alltid skal være fornøyd.

VERKSTEDTREKK MED HØY RYGG OG KAPPE

Beskytt bilsetet med et kraftig verkstedtrekk i skai. Verkstedtrekket fra HTS Packline har høy rygg og kappe, samt rygg som både gjør plasseringen enkel og stabil, og som beskytter hele forsetet på en god måte.

Artikkelnr: PB955013

VERKSTEDTREKK MED HØY RYGG

Verkstedtrekket fra HTS Packline er laget i kraftig skai. Det har høy rygg og en stabil montering, og bidrar til å holde bilsetet rent og beskytter det mot slitasje og andre påkjenninger.

Artikkelnr: PB955012

UNIVERSAL GUMMIMATTE

Beskytt også gulvet i bilen din. Mega gummimatte fra HTS Packline er laget i kraftig gummiblanding av høyeste kvalitet, som gir god plassering i bilen og gjør mattene stabile, samt sikrer lang levetid.

Gummimattene beskytter gulvteppet i bilen, og samler opp støv, sand og vann slik at det er enkelt å holde bilen ren. Mega gummimatte fra HTS Packline leveres som universalmodell som enkelt kan klippes til, formes og tilpasses til din bil. De leveres i sett bestående av to matter foran og to matter bak. Mega gummimatte kan også leveres som skreddersydde matter, via din bilimportør.

Artikkelnr: PB958700

KOMFORTPUTE

Mange har et ønske om å sitte noe høyere i bilen, selv om bilsetet ikke tillater høyere justering.

Den ortopediske komfortputen fra HTS Packline er behagelig å sitte på, og gir en høyere sittestilling på en enkel måte.

Artikkelnr: 510010

HTS Setetrekk