Vår ypperste serie trekk til bilseter med individuell design for et virkelig unikt interiør i bilen.
Skill deg ut. Vær INDIVIDUAL!


INDIVIDUAL er ingen vanlig kolleksjon. INDIVIDUAL er store muligheter for skreddersydde endringer og tilpasninger. Skill deg ut og forandre ditt interiør til det ugjenkjennelige ved hjelp av våre fagfolk. Produktene fra denne kolleksjonen er et ideelt valg for målbevisste bilførere som er ute etter luksusmaterialer i kombinasjon med en individuell tilpasning av interiøret. Du finner materialer fra denne kolleksjonen i originalpolstringen av interiører fra de mest luksuriøse bilprodusentene i verden, slik som Lamborghini, Porsche, Maserati.
Setetrekkene av typen INDIVIDUAL gjør at du garantert vil skille deg ut og vil heve interiøret i din bil opp til et nytt nivå. Bruk av luksusmaterialer i kombinasjon med millimeterpresisjon under utførelsen garanterer at enhver bil løftes fram betydelige hakk i måten den er utstyrt på. Trygg bruk av setetrekk med luftpose på siden garantereres ved hjelp av MADs airbag-teknologi.

Setetrekk prøver av individuell utforming


TILPASNINGER AV MIDTPARTIER

TILPASNINGER AV PARTIER I KANTENE

TILPASNINGER AV HODESTØTTER

Tre års garanti

Tre års garanti

AirBag-tester

AirBag-tester

Skreddersydde

Skreddersydde

Antistatiske

Antistatiske

Ikke-brennbare

Ikke-brennbare

Bestandige mot lys

Bestandige mot lys

Slitesterke

Slitesterke

Velg skreddersydde trekk til bilseter fra en hvilken som helst av våre fem kolleksjoner, så vil vi tilpasse dem til INDIVIDUAL etter dine ønsker.

Hvordan kan jeg kjope?
* Ved bestilling vær oppmerksom på at du er interessert i individuelle innstillinger og våre eksperter vil kontakte deg.
HTS Setetrekk