TJENESTEN EKSPRESS

FÅ SETETREKKENE PÅ REKORDTID. Reserver tjenesten Express, så vil vi gi deg fortrinnsett ved produksjon og montering.

Hvordan virker det?

8:00 - du kommer inn på produksjonsanlegget hos MAD SR, s.r.o., der du velger materialer, fargeutførelse osv.

8:30 - Bestillingen blir umiddelbart sendt til produksjon.

12:00 - Setetrekk er ferdig og begynner å montere sine seter.

16:00 - du forlater produksjonsanlegget med et individuelt og unikt design!

Viktig: Realisert Ekspress installering blir bindende bare etter bekreftelse av MAD SR, Ltd.

RESERVER MONTERING DIREKTE

Bestill montering over telefon, så vil vi straks bekrefte termin. Om ikke lang tid vil vi dessuten sette et nettbasert reserveringssystem i drift.

Tel: 0904 885 173
e-postadr.: mad6@madsr.sk

Prisen på tjenesten EXPRESS 8 (produksjon og montering innen åtte timer) er belagt med en avgift på 60 € for fortrinnsett ved produksjon + 60 € for ekspressmontering av setetrekk av våre fagfolk.

Prisen for tjenesten EXPRESS 48 (produksjon og montering innen 48 timer) er 36 €. Denne tjenesten kan du bestille via telefon el. e-post. Reserveringskalenderen tjener kun til bruk av tjenesten EXPRESS 8.

Under begrepet Express montering skjuler det seg en kompleks tjeneste som ytes til våre kunder. Den omfatter valg av materialer, spesifisering av seter, produksjon og montering av setetrekk på ekspresstid. Avtal termin for Express montering og besøk vårt produksjonsanlegg i Rimavská Sobota. I våre utstillingslokaler velger du kombinasjon av materialer som du ønsker å ha i din bil. Etter at du har valgt materialer og spesialisert seter, sendes bestillingen omgående og prioritert til produksjonsavdelingen. Etter at setetrekkene er sydd, monterer vi dem inn i din bil for deg. Så forlater du produksjonsanlegget med ferdig monterte setetrekk som er produsert etter dine ønsker og krav.

HTS Setetrekk