Om HTS Setetrekk

Et setetrekk skal ikke bare beskytte bilen din. Det skal se pent ut, ha perfekt passform og god kvalitet, det skal være enkelt å montere, og det skal være behagelig å bruke. Da hjelper det med nær 100 års erfaring.

Autokonfeksjon-avdelingen i HTS-konsernet har en svært lang tradisjon. Sadelmakeriet HTS ble grunnlagt av Hans Kristian Torgersen allerede i 1919, og hesteutstyr var det viktigste forretningsområdet. Etter at bilen gradvis overtok for hesten, ble det en naturlig overgang til salmakeri for biler. I 1959 startet selskapet sin første industrielle virksomhet med bilsetetrekk. HTS begynte med ombygging og tilpasning av biler i 1984, bilbarnestoler i 1987, takbokser i 1989 – og slik har utviklingen fortsatt.

HTS Hans Torgersen og Sønn AS er et norsk, familieeid industriselskap med hovedkontor på idylliske Krøderen i Buskerud. Nå er tredje og fjerde generasjon Torgersen i ledelsen. Selskapet har internasjonal utbredelse, med ledende produkter innen sikkerhetsutstyr for barn, sykkel- og sportshjelmer, kjelker og akebrett, sykkelseter, takbokser, elektriske kjøretøy,sportsbriller og solbriller, vognposer for barn – og en rekke andre produkter. Kjente merkenavn somBeSafe, Voksi®, Packline, Etto, Swisseye og Hamaxer blant de mange sterke varemerkene i HTS Hans Torgersen og Sønn-gruppen. Og produktene selges verden over.

Filosofien til HTS-gruppen er å utvikle kvalitetsprodukter med et ledende sikkerhets- og designbrand.

HTS Packline driver blant annet med Packline takbokser, og med setetrekk til biler. Som markedsleder er det viktig for oss å følge gamle tradisjoner kombinert med innovasjon, og vi produserer rundt 20 000 setetrekk årlig.

Vi startet med industriell produksjon av setetrekk allerede på 50-tallet. Vi er stolte av å kunne si at i HTS Setetrekk har vi skreddersøm som profesjon. Prinsippet ved våre maler for skreddersydde setetrekk er at det skapes og kreeres løsninger for tilpasning til hver eneste bils spesialiteter, som hendler, hodestøtter, justeringshjul og liknende. Vi er ikke fornøyd før setetrekket sitter like godt som det originale. Vi legger også stor vekt på høy kvalitet; et eksempel er at på alle våre skreddersydde setetrekk har vi forsterket alle utsparinger.

Dette er også noe av årsaken til at vi har levert setetrekk til en rekke ulike bruksområder - som fly, skip, tog, anleggsmaskiner, traktorer, busser – og naturligvis til svært mange ulike bilmodeller. Dette er også noe av årsaken til vårt gode samarbeid med de fleste bilimportører og bilrekvisitakjeder.

Til tross for at vi har tusenvis av maler – og vår egen maltaker-avdeling her i Norge, som fortløpende lager nye setetrekkmaler – har hvert eneste setetrekk sine spesialiteter, og sin spesielle måte å bli produsert på.

Dette legger vi også vår ære i. Bestiller du et skreddersydd setetrekk blant våre tilnærmet uendelige antall kombinasjoner, skal vi sammen sørge for at du får det perfekte til din bil.

HTS Setetrekk